Kehityksen näkeminen tuo merkitystä työlle

Päivi Karhu, Customer Solutions Manager

Olen Päivi Karhu ja toimin Visma Real Estatella tuotepäällikkönä. Vastuualueenani toimii asuttaminen ja siihen liittyvät asiat, kuten asuntohakemukset, -tarjoukset ja vuokrasopimukset. Tämän lisäksi asuttamiseen kuuluu olennaisena osana myös vuokra-vastikereskontra, joka on myös tuttu osa-alue.

Urani on muodostunut kiinteistöalalla, jossa olen ollut vuodesta 1982 saakka eli 38 vuoden ajan. Urani alussa pääasiallisena vastuualueenani oli vuokrareskontra, sekä asukasvalinta, joiden parissa tein töitä kuuden vuoden ajan. Tämän jälkeen siirryin niin sanotusti pöydän toiselle puolelle ja aloin kouluttamaan loppukäyttäjiä kiinteistöalan sovelluksien käytössä.

Vuonna 2007 siirryin Visma Real Estetlle ja sain mahdollisuuden ryhtyä projektipäälliköksi. Vuosien varrella olen siirtynyt Tampuuri-ohjelmiston tuotehallinnan puolelle, jossa tällä hetkellä toimin siis tuotepäällikkönä. Olen viihtynyt Visma Real Estatella hyvin ja pidän tämän hetkisestä työstäni. Työnkuva on laaja ja jokainen päivä on erilainen, eikä koskaan aamulla tiedä mitä uusi päivä tuo tullessaan.

Työni tuotepäällikkönä koostuu esimerkiksi Tampuuriin tulleiden kehitystoiveiden läpikäymisestä ja määrittelystä, sekä versiosaatteiden kirjoituksesta. Olen myös tekemisissä asiakkaiden kanssa, joten päiväni kuluvat pitkälti palavereissa, Tampuurin esittelemisessä uusille käyttäjille, sekä erilaisten ongelmatilanteiden ratkaisemisessa yhdessä asiakkaiden kanssa. Annan myös konsultointia sisäisesti muille tiimeille.

Visma Real Estatella olen kokenut saavani aina tukea ihanilta työkavereiltani, silloin kun omat kyvyt eivät riitä. Työurani aikana on ollut ilo seurata kuinka Tampuuri on kehittynyt ja kasvanut, sekä huomata kuinka tuo kehitys jatkuu edelleen. Tampuurin parissa on todella mielenkiintoista työskennellä ja on hienoa olla itse osana tätä kehitystyötä.

Päivi Karhu, Tuotepäällikkö, Visma Real Estate

Yhteystiedot