HOAS rakentaa tulevaisuuden asukaskokemusta panostamalla sähköisiin palveluihin

Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö Hoas hankkii Visma Real Estate Oy:lta Tampuuri-toiminnanohjausjärjestelmän. Hoasin asiakkaat ovat etulinjassa digitalisaation hyödyntämisessä, joten vaatimukset digitaalisten ratkaisujen osalta ovat korkealla.

Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö Hoas on päättänyt korvata aiemman ERP-toiminnanohjausjärjestelmänsä uudella pilvipohjaisella Tampuuri- toiminnanohjausjärjestelmällä. Järjestelmän toimittamisesta, käyttöönotosta ja ylläpidosta vastaa Visma-konserniin kuuluva Visma Real Estate Oy. Uusi ratkaisu nopeuttaa ja helpottaa muun muassa asukasvalintaa ja vuokrausta sekä erilaisten palvelupyyntöjen laadintaa ja käsittelyä.

Hoas paitsi rakentaa uudiskohteita myös peruskorjaa vanhempia kiinteistöjä. Asuntojen vuokrauspalvelut sekä kiinteistöjen ylläpidon hallinta hoidetaan Hoasin toimesta pitkälti itse.

”Hoasilla on 10 300 asuntoa, joten laajan kiinteistökannan hallinta edellyttää alan parasta toiminnanohjausjärjestelmää. Päädyimme omalta osaltamme Visman tarjoamaan kokonaisuuteen”, Hoasin toimitusjohtaja Matti Tarhio kertoo.

”Hoasin strategisten tavoitteiden näkökulmasta toiminnanohjausjärjestelmän uudistaminen on keskeisessä roolissa. Tämä on edellytys, jotta voimme lähteä toteuttamaan seuraavia strategisia askeleita”, Tarhio jatkaa.

“Hoas on opiskelija-asumisen merkittävä toimija ja edelläkävijä Suomessa. Olemme erittäin mielellämme mukana rakentamassa opiskelija-asumisen tulevaisuutta yhdessä Hoasin kanssa”, Visma Real Estaten toimitusjohtaja Juha Raitanen sanoo.

Hoasin asunnoissa asuu reilut 18 000 opiskelijaa pääkaupunkiseudulla ja vuosittain uusia vuokrasopimuksia solmitaan vajaat 10 000 kappaletta. Hoas kehittää aktiivisesti opiskelijoiden asumista kuuntelemalla asiakkaiden toiveita ja pyrkimällä ymmärtämään tulevaisuuden kehityssuuntia.

”Hoasilla asiakkaiden odotukset ovat astetta vaativampia. Asiakkaamme ovat etulinjassa digitalisaation hyödyntämisessä. Meidän pitää vastata heidän odotuksiin. Tämä on ehdoton edellytys, jotta voimme rakentaa menestystekijöitä tulevaisuudelle”, Hoasin Tarhio korostaa.

 

Lisätiedot:
Juha Raitanen, toimitusjohtaja, Visma Real Estate Oy, 040 824 4203

Matti Tarhio, toimitusjohtaja, Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö Hoas, 0400 800 255

 

Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö Hoas

Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö Hoas on vuonna 1969 perustettu voittoa tavoittelematon säätiö. Hoas vuokraa, rakennuttaa ja ylläpitää asuntoja pääkaupunkiseudulla peruskoulun jälkeisissä oppilaitoksissa tutkintoaan päätoimisesti suorittaville opiskelijoille sekä kansainvälisille vaihto-opiskelijoille. Hoasin toiminnassa ovat mukana Helsingin yliopiston ja Aalto-yliopiston ylioppilaskunnat sekä 10 muuta ylioppilaskuntaa ja ammattikorkeakoulujen opiskelijakuntaa.