"Huipputiimimme ovat luoneet suomalaisten arkea ja työtä mullistavia ratkaisuja"

Visma Sirius työnantajana

Visma Siriuksella työskentelee noin 160 asiantuntijaa ympäri Suomen. Toimistomme sijaitsevat Salossa, Helsingissä, Turussa, Porissa, Tampereella, Vaasassa, Jyväskylässä ja Savonlinnassa.

Olemme ketterä kasvuorganisaatio, jossa työntekijöiden panosta arvostetaan ja tarjoamme loistavan mahdollisuuden haastaa ja kehittää itseään. Työilmapiirimme on avoin ja me tarjoamme yhdenvertaisen työympäristön, jossa kannustetaan ja autetaan toisia. Olemme saaneet Great Place to Worksertifikaatin. 

Visma Sirius kuuluu pohjoismaiseen Visma-konserniin, jossa työskentelee yhteensä yli 11 000 työntekijää. 

Lue tarinamme
Visma Real Estate työnantajana

Aktiivinen työpaikka

Visma Sirius tukee henkilöstönsä liikkumista ja liikuntaa erilaisin keinoin mm. rohkaisemalla työntekijöitään aktiiviseen elämäntyyliin. Yritys voittikin tammikuussa Varsinais-Suomen aktiivisimman työpaikan tittelin ja oli ehdolla myös aktiivisimpien työpaikkojen kategoriassa valtakunnallisessa Urheilugaalassa.

Lue lisää aktiivisuudesta Visma Real Estatella

Hyvän mielen työpaikka ®

Visma Siriukselle on myönnetty MIELI Suomen Mielenterveys ry:n Hyvän mielen työpaikka® merkki vuonna 2021, 2022 sekä myös 2023-2024. Merkki myönnetään tunnustuksena kokonaisvaltaisesta kehittämistyöstä työntekijöiden mielenterveyden edistämiseksi.

Lue lisää myönnetystä Hyvän mielen työpaikka® -merkistä
Hyvän mielen työpaikka

Visma Siriuksella ketään ei jätetä yksin

Työ on iso osa ihmisen elämää. Parhaimmillaan se vahvistaa hyvinvointia ja terveyttä. Ennakointi onkin paras tapa selättää mielenterveyden haasteet työpaikalla – siksi meillä kuunnellaan työntekijöitä herkällä korvalla.

Olemme osa sosiaali- ja työministeriön käynnistämää Työelämän mielenterveysohjelmaaHenkilöstöämme haastateltiin siitä, miten meillä on saatu työhyvinvointi hyvälle tasolle ja miten meillä pidetään työntekijöistä huolta.

Katso video ja lue koko haastattelu

Olisitko sinä meidän tuleva työkaverimme?

Etsimme jatkuvasti uusia osaajia erilaisiin rooleihin. Olit sitten kokeneempi asiantuntija tai tulevaisuuden osaaja, meiltä löytyy varmasti mielenkiintoisia tehtäviä juuri sinulle. Mikäli sinulla on draivia luoda uraa yhdessä Euroopan innostavimmista ohjelmistoyhtiöistä, tule osaksi kasvutarinaamme ja lähetä meille avoin hakemus.

Tule meille töihin

Arvot

Vastuullisuus

Muovaamme jatkuvasti toimintaamme maailman muuttuessa ympärillämme ja autamme osaltamme vastuullisen liiketoiminnan ja yhteiskunnan kehittämisessä. Annamme kaikkemme, mihin sitten ryhdymmekin – luoden arvoa ihmisille, yrityksille ja yhteiskunnalle luotettavan teknologian avulla.

 

Sitoutuneisuus

Vismalaisia inspiroivat kasvu, haastavat työtehtävät, yhteistyö Visma-perheen sisällä sekä dynaaminen ja luottamukseen perustuva työympäristö, jossa työ- ja yksityiselämä ovat tasapainossa. Uskomme, että sitoutuminen syntyy intohimon ja vapauden kautta. Kun ihmiset pääsevät toteuttamaan itseään, kaikki hyötyvät – yksilöt, kollegat, asiakkaat ja yhteiskunta.

Monimuotoisuus

Kukoistamme erilaisten vahvuuksien kautta. Erilaisten taustojen, maailmankatsomusten ja asiantuntemuksen yhdistäminen tekee meistä parempia ongelmanratkaisijoita. Ennen kaikkea olemme tiimi. Vaalimme avoimuuteen perustuvaa työympäristöämme, joka on yhteisöllinen ja avulias. Erilaisille mielipiteille on tilaa ja niitä kuunnellaan.

Yrittäjähenkisyys

Yrittäjähenkisyys tarkoittaa meille sinnikkyyttä haastaa nykyistä löytääksemme jotakin parempaa. Menestyskoodiimme on kirjoitettu yhteistyön, luovuuden ja uuden luomisen yhtälö, jonka lopputulokset hyödyttävät asiakkaitamme ja koko yhteiskuntaa. Vismalaisilla on vapaus kokeilla, kehittää ja johtaa itseämme sekä Vismaa kohti tulevaisuutta.

Mitä kuuluu? – hyvä johtaja huomioi työntekijän tunteet

Tunnetaitojen harjoittelu on keskeinen osa työssäjaksamista, ja hyvä johtaja huomioi työntekijän tunteet. YLE tutustui Visma Siriuksen toimintatapoihin ja otti selvää, miten meillä on parannettu työhyvinvointia tunnetaitojen ja aidon kuuntelemisen avulla.

Katso HR-johtajamme Sallan YLE-haastattelu
Visma Real Estate työnantajana

Visma Sirius mukana Suomi Areenalla

Riku Rantalan 14. heinäkuuta 2022 juontamassa Suomi Areena -keskustelussa kysytään, miksi mielenterveydestä huolehtiminen kuuluu kaikille työpaikoille.  Visma Siriuksen henkilöstöjohtaja Salla Arvonen on mukana keskustelussa kertomassa, miten työpaikalla on nostettu mielen hyvinvointi keskiöön – ja miten se on näkynyt myös viivan alla.

Katso Suomi Areena -haastattelu
Visma Real Estate työnantajana

Tutustu henkilöstöömme

Meillä oppii uutta, kasvaa ammattilaisena ja voi rakentaa urapolkuaan moneen suuntaan. Arvostamme erilaisia vahvuuksia ja rakennamme menestystä yhteistyöllä. Tutustu nykyisten kollegoidemme uratarinoihin.

Lue uratarinoita