Ajankohtaista

Oppimisen kannalta on tärkeää olla utelias

”Työnnän nokkani luontaisesta mielenkiinnosta moneen paikkaan.”

Ulkoistettuun asiakaspalveluun erikoistunut DialOk ja Visma Real Estate yhteistyöhön

Visma Real Estaten kumppanuusohjelman päätavoite on tuoda helpotusta asiakkaidemme arkeen. Yhteistyö ulkoista asiakaspalvelua tarjoavan DialOk:n kanssa laajentaa kumppaniohjelmaamme erinomaisena lisänä. Ympärivuorokautinen laadukas palvelu on taitolaji, johon voidaan tuoda nyt ratkaisu.

Terveisiä VRE Forumista!

Visma Real Estate Forum '23 järjestettiin 22.11.2023 Helsingin Scandic Marina Congress Centerissä. Tapahtuma toi yhteen kiinteistöalan toimijat, asiantuntijat ja kumppanit verkostoitumaan ja kuulemaan inspiroivia asiantuntijapuheenvuoroja.

Miia Vannisesta Visma Real Estaten toimitusjohtaja – jatkaa yhtiön vahvaa kasvupolkua

Visma Real Estate Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Miia Vanninen 1.12.2023 alkaen. Hän on toiminut aiemmin liiketoimintajohtajana muun muassa Alma Talentilla ja kehittänyt yritysten osaamista.

Kumppanuuksien tavoitteena asiakkaan kokonaisvaltainen tyytyväisyys

Kumppanuuksilla luodaan uusia ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja rakennetaan parempia käyttökokemuksia. Tässä jutussa Visma Real Estaten kumppanuuksista vastaava Petri Harjula kertoo, millaisia kumppanuuksia yhtiöllä on, miten niitä kehitetään ja miksi ne ovat tärkeitä.

Visma Real Estate Forum ‘23 valaisee marraskuun

Marraskuussa Visma Real Estate Forum kokoaa yhteen kiinteistöalan toimijat, asiantuntijat ja kumppanit

Visma Real Estatella on löytynyt omalle persoonalle sopiva rooli

”Kannattaa sanoa aina rohkeasti, jos haluaa edetä”

5 vinkkiä parempaan tietoturvaan Hausvisen ja Tampuurin käytössä

Vaikka moni pitää tietoturvastaan hyvää huolta, inhimillisiä virheitä kuitenkin sattuu. Hausvisen ja Tampuurin tietoturva on varmistettu Visma Real Estatella tarkkaan, mutta millä keinoin käyttäjä voi itse huolehtia siitä, että toimii mahdollisimman tietoturvallisesti?

Ohjelmistoalalla hyvä tietoturva on toiminnan perusedellytys

Tietoturvan merkitys korostuu ohjelmistoalalla aivan erityisesti. Visma Real Estatella tietoturvaa on rakennettu jo vuosia. Miten se toteutuu käytännössä?