Ajankohtaista

Huonoa käytöstä ei paineta villaisella Visma Real Estatella

Jokaisella työpaikalla käy joskus näin: Joku heittää vitsin, joka ei naurata, sanavalinta epäonnistuu tai käytös muuten loukkaa työkaveria. Valitettavan moni on todistanut myös sitä, että huonoon käytökseen ei puututa, vaan se saa toistua päivästä toiseen. Miksi käytökseen on syytä puuttua?

Aktiivinen työpaikka – ei vain liikuntaa liikunnan vuoksi

Visma Real Estaten panostus työntekijöiden hyvinvointiin sai hiljattain tunnustusta: yritys voitti tammikuussa Varsinais-Suomen aktiivisimman työpaikan tittelin ja oli ehdolla myös aktiivisimpien työpaikkojen valtakunnallisessa Urheilugaalassa. Mitä Visma Real Estatella on tehty oikein ja mitä oppeja yrityksellä on jakaa hyvinvoinnista muille työnantajille?

Visma Real Estaten palveluiden toiminta varmistettu myös sähkökatkosten aikana

Sähkökatkosten vaikutukset kiinteistöihin herättävät tänä talvena paljon kysymyksiä. Myös Visman asiakkailta on tullut aiheeseen liittyviä kyselyitä. Visma Real Estaten DevOps-tiimin esimies Riku Ranta vastaa Tampuurin sekä Hausvisen järjestelmistä ja vakuuttaa, ettei palveluiden toiminnasta tarvitse olla huolissaan, sillä ne pyörivät normaalisti myös mahdollisten katkosten aikana.

CERTEGO ja Visma Real Estate yhdistävät voimansa palvelun tehostamiseksi

Ohjelmistoyritys Visma Real Estate ja turvallisuusratkaisujen palveluntarjoaja CERTEGO ovat solmineet Suomen mittakaavassa erityislaatuisen yhteistyösopimuksen, joka mahdollistaa yritysten asiakkaiden entistä tehokkaamman palvelemisen. Jatkossa CERTEGOn valtakunnallisesti kattavat lukitus- ja avainhallintapalvelut ovat käytettävissä suoraan Tampuurin kautta, ilman välikäsiä.

Kiinteistöjen energiansäästö onnistuu helpoiten sisälämpötilaa laskemalla – muitakin toimenpiteitä tarvitaan

Energiansäästö on tämän vuoden tärkeimpiä puheenaiheita koko Suomessa ja aivan erityisesti kiinteistökentällä. Isännöitsijän opastus kiinteistöjen energiankäytössä on asukkaille merkittävä apu.

Kiinteistöala ja Visma Real estate kehittyvät yhdessä

"Etsimme salkkuumme lisää tarjottavaa” – toimitusjohtaja Juha Raitanen avaa, mihin suuntaan kiinteistöala kehittyy ja mitä se tarkoittaa Visma Real Estatelle.

Vieraskynä: Erääntyneen vuokralaskun nopea perintä vähentää luottotappioita

Vuokraustoimintaa harjoittava voi kohdata tilanteita, joissa vuokrasuoritus ei aina ilmesty tilille sovittuna ajankohtana. Miten tälläisissä tilanteissa yhdistetään nopea reagointi ja positiivinen asiakaskokemus?

Huoneistotietojärjestelmä tulee – näin mahdollistat helpon siirtymän

Huoneistotietojärjestelmän siirtymä häämöttää vuoden 2023 lopussa. Omaan siirtymään kannattaa varautua hyvissä ajoin, koska etukäteen suunniteltu prosessi helpottaa manuaalista työtä ja mahdollistaa vaivattoman siirtymän.

Avoin työilmapiiri, jossa jokainen saa olla aidosti oma itsensä

“Tiimihenki ja yleinen ilmapiiri ovat vaikuttaneet siihen, että olen viihtynyt samassa työpaikassa ja oikeastaan työtehtävässäkin näin pitkään.”