Ajankohtaista

Marketing Specialist Joonas Reijonen

Lyhennetty työviikko on aina yksilöllinen ratkaisu – työntekijän tarpeet tärkeää kuulla avoimin mielin

”Kun oli enemmän aikaa palautua, tuntui, että saa enemmän tehtyä myös töissä. Vaikka työviikon aikana oli vähemmän tunteja, ajankäyttö oli tehokkaampaa”

Työuupumuksen ennaltaehkäisyyn panostaminen on ensiarvoisen tärkeää

Työntekijän uupuessa seuraukset ovat usein kauaskantoisia. Tämän vuoksi työnantajan kannattaa panostaa hyvinvoinnin tukemiseen ja ylläpitämiseen jo ennakoivasti. Jos merkit väsymyksestä alkavat kuitenkin näkyä, on tilanne mahdollista pelastaa varhaisella puuttumisella.

Huonoa käytöstä ei paineta villaisella Visma Real Estatella

Jokaisella työpaikalla käy joskus näin: Joku heittää vitsin, joka ei naurata, sanavalinta epäonnistuu tai käytös muuten loukkaa työkaveria. Valitettavan moni on todistanut myös sitä, että huonoon käytökseen ei puututa, vaan se saa toistua päivästä toiseen. Miksi käytökseen on syytä puuttua?

Aktiivinen työpaikka – ei vain liikuntaa liikunnan vuoksi

Visma Real Estaten panostus työntekijöiden hyvinvointiin sai hiljattain tunnustusta: yritys voitti tammikuussa Varsinais-Suomen aktiivisimman työpaikan tittelin ja oli ehdolla myös aktiivisimpien työpaikkojen valtakunnallisessa Urheilugaalassa. Mitä Visma Real Estatella on tehty oikein ja mitä oppeja yrityksellä on jakaa hyvinvoinnista muille työnantajille?

Avoin työilmapiiri, jossa jokainen saa olla aidosti oma itsensä

“Tiimihenki ja yleinen ilmapiiri ovat vaikuttaneet siihen, että olen viihtynyt samassa työpaikassa ja oikeastaan työtehtävässäkin näin pitkään.”

Avoimuus ja henkilöstön kuuleminen ovat ensiarvoisia yrityskauppatilanteessa

Yrityskaupat ovat aina ajatuksia ja tunteita herättäviä tilanteita kaikille. Miten yhdistetään kahden yrityksen työkulttuuri ja varmistetaan, että henkilöstö tulee aidosti kuulluksi? Lue Visma Real Estaten henkilöstöjohtaja Salla Arvosen vinkit aiheeseen!

Visma Real Estatelle Hyvän mielen työpaikka® -merkki

Visma Real Estatelle on myönnetty MIELI Suomen Mielenterveys ry:n Hyvän mielen työpaikka® -merkki. Merkki myönnetään tunnustuksena kokonaisvaltaisesta kehittämistyöstä työntekijöiden mielenterveyden…

Hyvinvoivat työntekijät ovat menestymisemme perusta

Vietämme töissä merkittävän osan ainutkertaisesta elämästämme ja siksi on väliä, millaista töissä on. Mielekäs työ tarjoaa mahdollisuuden toteuttaa itseä ja toimiva työyhteisö…

Onnistumisia viimeisimpiä tekniikoita hyödyntäen

“Tarkoituksemme on toteuttaa laadukkaita ja helppokäyttöisiä palveluita asiakkaidemme asiakkaiden käytettäväksi.”