Ajankohtaista

Huonoa käytöstä ei paineta villaisella Visma Real Estatella

Jokaisella työpaikalla käy joskus näin: Joku heittää vitsin, joka ei naurata, sanavalinta epäonnistuu tai käytös muuten loukkaa työkaveria. Valitettavan moni on todistanut myös sitä, että huonoon käytökseen ei puututa, vaan se saa toistua päivästä toiseen. Miksi käytökseen on syytä puuttua?

Aktiivinen työpaikka – ei vain liikuntaa liikunnan vuoksi

Visma Real Estaten panostus työntekijöiden hyvinvointiin sai hiljattain tunnustusta: yritys voitti tammikuussa Varsinais-Suomen aktiivisimman työpaikan tittelin ja oli ehdolla myös aktiivisimpien työpaikkojen valtakunnallisessa Urheilugaalassa. Mitä Visma Real Estatella on tehty oikein ja mitä oppeja yrityksellä on jakaa hyvinvoinnista muille työnantajille?

Avoin työilmapiiri, jossa jokainen saa olla aidosti oma itsensä

“Tiimihenki ja yleinen ilmapiiri ovat vaikuttaneet siihen, että olen viihtynyt samassa työpaikassa ja oikeastaan työtehtävässäkin näin pitkään.”

Avoimuus ja henkilöstön kuuleminen ovat ensiarvoisia yrityskauppatilanteessa

Yrityskaupat ovat aina ajatuksia ja tunteita herättäviä tilanteita kaikille. Miten yhdistetään kahden yrityksen työkulttuuri ja varmistetaan, että henkilöstö tulee aidosti kuulluksi? Lue Visma Real Estaten henkilöstöjohtaja Salla Arvosen vinkit aiheeseen!

Visma Real Estatelle Hyvän mielen työpaikka® -merkki

Visma Real Estatelle on myönnetty MIELI Suomen Mielenterveys ry:n Hyvän mielen työpaikka® -merkki. Merkki myönnetään tunnustuksena kokonaisvaltaisesta kehittämistyöstä työntekijöiden mielenterveyden…

Aito välittäminen näkyy koko työyhteisössä

"Elän unelmaa, kun saan tehdä tätä hommaa ja vielä niin huikeiden työkavereiden kanssa"

Avoin ja rohkaiseva kulttuuri ruokkii yhdenvertaisuutta

“Meillä ei iällä, sukupuolella tai taustalla ole väliä, kunhan tarvittava ammattitaito löytyy"

Hyvinvoivat työntekijät ovat menestymisemme perusta

Vietämme töissä merkittävän osan ainutkertaisesta elämästämme ja siksi on väliä, millaista töissä on. Mielekäs työ tarjoaa mahdollisuuden toteuttaa itseä ja toimiva työyhteisö…

Onnistumisia viimeisimpiä tekniikoita hyödyntäen

“Tarkoituksemme on toteuttaa laadukkaita ja helppokäyttöisiä palveluita asiakkaidemme asiakkaiden käytettäväksi.”