Jätä jälkesi suomalaiseen yhteiskuntaan – Meillä vaikutat miljoonien suomalaisten käyttämiin kiinteistöihin.

Meillä kaikilla on unelma

Kerro meille omasi ja tule rakentamaan Visma Real Estaten tulevaisuutta! Olemme aina kiinnostuneita asiansa osaavista mutkattomista tyypeistä. Vaikka meillä ei olisi juuri nyt avoimia työpaikkoja, voit aina lähettää meille avoimen hakemuksen.

Kerro meille millaista osaamista voisit tarjota asiakkaillemme, miten työskentelet, miten haluat kehittää osaamistasi ja miksi sinut kannattaisi ottaa osaksi porukkaamme. Ole meihin yhteydessä linkistä löytyvällä lomakkeella tai laita meille sähköpostia osoitteeseen hr.tampuuri@visma.com

Lähetä meille avoin hakemus
Tule meille töihin

Nauti työstä, kasva ammattilaisena ja saavuta loistavia tuloksia osana Visma Real Estatea.

Tarjoamme mahdollisuuden joustavaan työn ja vapaa-ajan yhteensovittamiseen

Helpotamme työn ja muun elämän yhdistämistä joustavilla etätyömahdollisuuksilla ja työaikaliukumalla. Toimimme niin, että jokaisella työntekijällä on mahdollisuus tulla kuulluksi ja vaikuttaa omaan työskentelyynsä.

Visma Real Estate tarjoaa kattavat kasvu- ja kehitysmahdollisuudet

Yrityksessämme kaikilla on yhtäläiset mahdollisuudet edetä ja menestyä työssään. Eteneminen uralla on mahdollista niin Visma Real Estaten sisällä kuin Visma-konsernissakin. Visma Real Estate mahdollistaa roolin sisällä kasvamisen ja oman tietotaidon kartuttamisen. Rohkeasti kokeiluun kannustava työympäristömme takaa mahdollisuuden oppimiseen. Olemme suunnitelleet työhön kattavat ja personoidut perehdytysohjelmat. Joukkoomme on siis helppo liittyä!

Lähtökohtamme on työntekijälähtöinen johtaminen

Kunnioitamme ja arvostamme työntekijöitämme ja haluamme, että esimiehellä on aito kyky kuunnella ja olla empaattinen.

Hyvä esimies on helposti lähestyttävä, johdonmukainen, ennustettava, pelisääntöjä noudattava ja ennen kaikkea ihminen. Koulutamme esimiehiämme ja tuemme heitä työssään jatkuvasti.

Lähetä meille avoin hakemus

Toimistomme sijaitsevat huippupaikoilla

Toimistomme sijaitsevat ydinsijainnella Salossa, Helsingin Rautatalossa, Turun KOP-kolmiossa, Porin Puuvillassa, Tampereella ja Savonlinnassa.

Tutustu toimistojemme sijainteihin
Tule Visma Real Estatelle töihin

Ura Visma-konsernissa – yhdessä Euroopan johtavista ohjelmistoyrityksistä

Visman kulttuuri on lukuisten yhdistymisten ja yrityskauppojen tulos. Ostetut yritykset, kuten Visma Real Estate, integroidaan Vismaan löyhästi, jotta yritykset voivat jatkaa toimintaansa pitkälti kuten ennen yrityskauppaa. Näin ostettujen yritysten toiminta jatkuu paikallisena ja oman henkilöstön voimin.

Visma koostuu siis kymmenistä melko itsenäisesti toimivista yhtiöistä. Meitä ei siis yhdistä yksi täysin yhtenäinen kulttuuri. Visman kulttuurin perustan luo vahvat arvot, mutta jokainen yhtiö tuo kulttuuriin omat mausteensa.

Ura Visma-konsernissa
Tule meille töihin