"Kattavat ja turvalliset ratkaisut kiinteistönhallinnan digisiirtymään."

Kiinteistöalan digitalisaation
edelläkävijä ja edistäjä

Visma Real Estaten Hausvise ja Tampuuri -ohjelmistot ovat Suomen kattavimmat ja turvallisimmat ratkaisut alan digisiirtymään, tekee yrityksesi sitten hallinnollista isännöintiä, vuokrausta tai teknistä isännöintiä. Tarpeesi määrittää, kumpi ohjelmisto on sinulle oikea.

Ohjelmistomme vastaavat kiinteistöjen koko elinkaaren ohjelmistotarpeisiin tekemällä kiinteistönhallinnasta läpinäkyvää ja seurannasta reaaliaikaista. Lisäksi kyberuhkien lisääntyessä, Visma Real Estate kiinnittää erityistä huomiota kiinteistönhallinnan tietoturvallisuuteen.

Tuemme liiketoimintasi kasvua

Nopeassa digisiirtymässä asiakkaan ja ohjelmistotoimittajan yhteinen kehitystyö on menestyksen avain. Visma Real Estate haluaa olla lähellä sinua, tarpeitasi kuunnellen. Rakennamme kiinteistönhallinnan digitaalista alustaa liiketoimintasi kasvulle. Toimivat järjestelmät tarkoittavat tehokkaampia prosesseja ja kykyä palvella enemmän asiakkaita. Panostamme erityisen vahvasti ohjelmointirajapintojen (API:en) rakentamiseen – ne tukevat kiinteistönhallinnan järjestelmien avointa kehittämistä ja parantavat digitaalisten työkalujesi valikoimaa. Ymmärrämme myös kestävän kehityksen vaatimusten kasvattaman raportoinnin tarpeet.

Alan parhaat asiantuntijat palveluksessasi

Visma Real Estatella työskentelee yhteensä 130 ammattilaista. Yhteisönä olemme sitoutuneet jatkuvaan kehitystyöhön ja rakennamme jatkuvasti kiinteistöalan tulevaisuutta huomioiden alan nopeasti muuttuvat tarpeet.

Tyytyväiset asiakkaat ovat tekemisemme keskiössä. Siksi kehitämmekin tuotteitamme ja palveluitamme jatkuvasti kohti entistäkin kokonaisvaltaisempaa, modernimpaa ja asiakaslähtöisempää kokonaisuutta.

Tarinamme

Kumppanien ratkaisut täydentävät käyttäjäkokemuksen

Rakennamme Visma Real Estaten ympärille kumppaneidemme kanssa kiinteistöalan yhteistyöverkostoa, jonka tarkoituksena on edistää kiinteistöalan digitalisaatiota. Ohjelmamme yhdistää alan parhaat toimijat ja sieltä löydät kiinteistöalan tarpeisiin monipuolisia palveluita ja ratkaisuja, joilla voidaan laajentaa Tampuurin ja Hausvisen toiminnallisuuksia ja parantaa käyttökokemusta asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

Lue meistä lisää

Visma työnantajana

Meillä Visma Real Estate:lla on avoin ilmapiiri sekä yhdenvertainen työympäristö, jossa kannustetaan ja autetaan toisia. Yrityksellemme on myös myönnetty
Hyvän mielen työpaikka® -merkki useampana vuonna.

Lue lisää >>

Tule meille töihin

Etsimme jatkuvasti uusia osaajia erilaisiin rooleihin. Olit sitten kokeneempi asiantuntija tai tulevaisuuden osaaja, meiltä löytyy varmasti mielenkiintoisia tehtäviä juuri
sinulle. Tutustu uramahdollisuuksiin Vismalla!

Lue lisää >>

Yhteystiedot

Haluatko kuulla lisää yrityksestämme tai onko sinulla kysyttävää? Täältä löydät yhteystietomme sekä yhteydenottolomakkeen, jonka kautta voit olla meihin yhteydessä.

Lue lisää >>

Avoin työilmapiiri, jossa jokainen saa olla aidosti oma itsensä

Suvi Wilen-Salo työskentelee Senior Service Specialistina Visma Real Estaten asiakaspalvelussa. Hän on työskennellyt Visma Real Estatella jo 11 vuotta ja arvostaa erityisesti työpaikan avointa ilmapiiriä, jossa jokainen saa olla aidosti oma itsensä.

Lue Suvi Wilen-Salon uratarina
Yhteystiedot