Käyttäjäpäivät on nyt Visma Real Estate Forum

Visma Real Estaten asiakastapahtuma muuntautuu Käyttäjäpäivistä uudenlaiseksi Forum-tapahtumaksi

Viime vuoden Visma Real Estate Käyttäjäpäivät -niminen ja ennen vuotta 2022 Tampuuri Käyttäjäpäivät -nimellä tunnettu tapahtuma uudistuu tänä vuonna kaikille asiakkaillemme yhteiseksi Visma Real Estate Forumiksi. Päivitetyn asiakastapahtuman painopiste on kiinteistöalan kiinnostavissa sisällöissä ja vuorovaikutuksessa.

Visma Real Estate Forum järjestetään 22.11.2023 klo 9 alkaen Scandic Marina Congress Centerissä Helsingissä. Päiväohjelmassa on luvassa muun muassa seminaaripuheenvuoroja ja kohtaamisia kumppaneidemme kanssa. Tuttuun tapaan viihdymme yhdessä myös vapaamuotoisemman iltaohjelman merkeissä!

Ajankohtaisia teemoja ja kiinnostavia sisältöjä

Mukana tapahtumassa ovat kaikki Visma Real Estaten tuotteet: Tampuuri, Hausvise ja IA5. Forumin sisällöissä tutustumme tänä vuonna mm. kiinteistöalan digitalisaation, energiatehokkuuden, tekoälyn ja tietoturvan teemoihin. Pidämme osallistujat ajan tasalla myös asumisoikeuslain ja Huoneistotietojärjestelmän muutoksista.

Aiemmista vuosista poiketen Tampuuri- tai Hausvise-julkaisut tai tuotteisiin liittyvät koulutukset eivät ole osa tämän vuoden tapahtumaa: tuotejulkaisumme on rytmitetty säännöllisesti vuoden kulkuun, ja koulutuksista ja webinaareista tiedotamme verkkosivuillamme, uutiskirjeissä ja some-kanavissamme. 

Kiinteistöalan kohtaamisia ja uusia tuttavuuksia

Forumin tavoite on kasvaa mieleenpainuvaksi kiinteistöalan asiantuntija- ja verkostoitumistapahtumaksi, jossa myös asiakkaidemme ääni kuuluu entistä vahvemmin esimerkiksi use case -esittelyiden kautta. Lisäksi tuomme tapahtumaan mukaan aiempaa enemmän interaktiivisuutta mm. tapahtuma-appin avulla. 

Tapahtumapäivän ohjelmaan varataan myös säännöllisiä taukoja, joita voi ruokailujen ohessa hyödyntää vaikkapa juttutuokioihin yhteistyökumppaneidemme kanssa näiden omilla ständeillä. Kumppanimme osallistuvat ja ovat näkyvillä myös päivän ohjelmassa ja sisällöissä. Tapahtuman teemoihin saadaan tuoretta näkökulmaa tuotteidemme ulkopuolistenkin asiantuntijoiden kertomana.

Forumin aikataulu ja ohjelma tarkentuvat kesän jälkeen, jolloin viestimme lisää myös tapahtuman käytännön järjestelyistä ja ilmoittautumisesta.

 

Tavataan syksyllä Forumilla!

 

Seuraa ajankohtaisia uutisia myös Tampuuri Eteisestä sekä Tampuurin, Hausvisen ja IA5:n verkkosivujen Ajankohtaista-osioista!