Safetum Oy on ostanut Turvakohde-ohjelmiston Visma Tampuuri Oy:ltä

Visma Tampuuri Oy ja Safetum Oy ovat 28.2.2022 sopineet liiketoimintakaupasta, jonka myötä selainpohjainen Turvakohde-ohjelmisto sekä siihen liittyvä liiketoiminta ja asiakkuudet siirtyvät Safetumille. Turvakohde on selainpohjainen kiinteistöturvasovellus, jonka avulla voidaan varmistaa, että kiinteistöllä on käytössään lakisääteiset pelastussuunnitelmat. 

Visma Tampuuri Oy ja Safetum Oy ovat toimineet yhteistyössä  jo pidemmän aikaa. Nyt tehdyn liiketoimintakaupan yhteydessä Visma Tampuuri ja Safetum sopivat myös yhteistyösopimuksesta, jonka myötä Tampuurin ja Safetumin verkkopalvelut yhdistetään tulevaisuudessa yhä tiiviimmäksi yhteiseksi kokonaisuudeksi.

“Yhteistyömme Safetumin palo- ja pelastusturvallisuuden asiantuntijoiden kanssa on ollut erittäin hyvää. Nyt solmittu liiketoimintakauppa onkin varsin luonteva jatkumo tälle. Tulemme jatkamaan tiivistä yhteistyötä myös tulevaisuudessa  ja viemään yhdessä kiinteistöjen palo- ja pelastusturvallisuus asioita alalla eteenpäin. Tavoitteemme on yhdessä Safetumin kanssa kehittää ratkaisuja, joiden myötä voimme palvella nykyisiä ja tulevia asiakkaitamme vielä entistäkin paremmin”, Visma Tampuuri Oy:n toimitusjohtaja Juha Raitanen kertoo.

”Asiakkaillemme tämä uudistus on erittäin toivottu. He ovat jo pitkään toivoneet, että Tampuurin kiinteistötiedot ja huoltokirja sekä asukassivut yhdistyisivät meidän Safetum-palveluumme. Olen ymmärtänyt tämän toiveen hyvin, koska se vähentäisi päällekkäisiä kirjauksia huoltokirjoihin, helpottaisi pelastussuunnitelmien päivittämistä ja toisi meidän paloriskihavainnot heti Tampuuriin käsiteltäväksi. Nyt tämä ratkaisu on yhdessä Tampuurin tiimin kanssa rakennettu, iso kiitos heille! Tulemme olemaan kevään aikana yhteydessä jokaiseen asiakkaaseemme, jotta voimme kertoa heille tämän uuden ratkaisun yksityiskohdista ja siitä, kuinka he saavat palvelun käyttöönsä pikimmiten”, Safetumin toimitusjohtaja Teemu Kajava kommentoi.

Osapuolet ovat sopineet, että kauppahintaa ei julkaista. Yhteistyön rakentaminen ja liiketoimintakaupan integraatiot ovat käynnistyneet maaliskuun alusta. Tarkoista yksityiskohdista sekä palvelun käyttöönotosta tiedotetaan asiakkaille kevään aikana.

 

Lisätiedot:

Teemu Kajava, Safetum Oy, toimitusjohtaja, 044 725 7557
Juha Raitanen, Visma Tampuuri Oy, toimitusjohtaja, 040 824 4203

 

Safetum Oy
Vuonna 2012 perustettu Safetum on paloturvallisuuden johtava asiantuntija Suomessa. Jo yli 12 000 kiinteistöä Suomessa on luottanut meille palo- ja pelastusturvallisuuden kokonaisvaltaisen hoitamisen. Liikevaihtomme oli vuonna 2021 3,9M€ ja työllistämme 33 alan asiantuntijaa.

Asiantuntijoidemme tehtävä on löytää kiinteistöjen paloturvallisuusriskit ja varmistaa lakisääteisten vaatimuksien noudattaminen. Riskitarkastukseen perustuva ennakointi on toimintamme keskiössä, ja ehdoton vahvuutemme on paitsi alan kokeneimmat ammattilaiset myös moderneimmat työvälineet.

Paloturvallisuudesta huolehtiminen on yhteistyötä. Luotettavan kumppanin kanssa vältyt vahingoilta.