Visma Real Estate Forum ‘23 valaisee marraskuun

Forum


Marraskuussa Visma Real Estate Forum kokoaa yhteen kiinteistöalan toimijat, asiantuntijat ja kumppanit

 

Rautaista asiaa ja timanttista viihdettä

Forumin päivässä on luvassa muun muassa kiinteistöalan ja digitalisaation ammattilaisten puheenvuoroja aina Maanmittauslaitokselta ja Kira Hubilta isännöintialan rautaisiin ammattilaisiin asti. Myös kollegoiden väliselle keskusteluille ja maittaville tapahtumatarjoiluille on varattu oma aikansa.

Mukana tapahtumassa ovat totta kai myös Visma Real Estaten ohjelmistot Tampuuri, Hausvise ja IA5. Tule tapaamaan asiantuntijoitamme ja esittämään mieltäsi askarruttavat kysymykset!

Iltaohjelmassa nautitaan herkullisesta illallisesta ja vaihdetaan vapaalle Suomen ykkösrivin viihdyttäjien kanssa – mukana menossa henkeäsalpaavan monipuolinen Jarkko Tamminen sekä iltaa tahdittava bilebändi Sense!

Visma Real Estate Forum

Tapahtuman lavalla ääneen pääsevät mm. valovoimaiset Ilkka Halava, Jarkko Tamminen ja Henrik Dettmann.

 

Ajankohtaisia teemoja ja kiinnostavia puhujia

Forumin sisällöissä tutustumme tänä vuonna mm. ajankohtaisiin kiinteistöalan digitalisaation, energiatehokkuuden, tekoälyn ja tietoturvan teemoihin. 

Keynote-puheenvuoroissa lavalle astuvat valmentajalegenda, entinen Susijengi-luotsi Henrik Dettmann sekä tulevaisuustutkijana ja työyhteisövalmentajana tunnettu Ilkka Halava. Visma Real Estaten tulevaisuuden näkymiä yhdessä VRE:n johtoryhmän kanssa valottaa Juha Raitanen.

 

Kiinteistöalan kohtaamisia ja uusia tuttavuuksia

Forumissa myös asiakkaidemme ja kollegoidemme ääni kuuluu puheenvuoroissa käytännön esimerkkeinä ja kokemuksina. Tapahtumaan osallistumiseen tuomme mukaan aiempaa enemmän interaktiivisuutta mm. oman tapahtumasovelluksen avulla.

Aiemmista vuosista poiketen julkaisut tai ohjelmistoihin liittyvät koulutukset eivät enää ole osa tapahtumaa. Paikan päällä on kuitenkin lähes 40 Visma Real Estaten omaa asiantuntijaa sekä kumppaniemme edustajaa valmiina ajatustenvaihtoon ja verkostoitumiseen!

Kumppanimme osallistuvat tiiviisti päivän ohjelmaan ja sisältöihin. Kannustamme juttutuokioihin tapahtumapäivän ohjelman tauoilla, ruokailujen ohessa sekä kumppaneidemme näyttelytilassa heidän omilla ständeillään. 

 

Tästä tapahtumasta et halua jäädä paitsi – varmista paikkasi 6.11. mennessä >>