Ajankohtaista

Käyttäjäpäivät on nyt Visma Real Estate Forum

Visma Real Estaten asiakastapahtuma muuntautuu Käyttäjäpäivistä uudenlaiseksi, Forum-nimiseksi asiantuntija- ja verkostoitumistapahtumaksi.

Rajapintoja, digitaalisia kaksosia ja pääsynhallintaa: kiinteistönhallinta astuu nykyaikaan

Digitalisaatio on edennyt kiinteistöalalla melko verkalleen, mutta vääjäämättä. Jatkossa yhä useampi palvelu muuttuu sähköiseksi – ja kehittyy monia uusia, joista nyt on vasta haalea aavistus.

Aktiivinen työpaikka – ei vain liikuntaa liikunnan vuoksi

Visma Real Estaten panostus työntekijöiden hyvinvointiin sai hiljattain tunnustusta: yritys voitti tammikuussa Varsinais-Suomen aktiivisimman työpaikan tittelin ja oli ehdolla myös aktiivisimpien työpaikkojen valtakunnallisessa Urheilugaalassa. Mitä Visma Real Estatella on tehty oikein ja mitä oppeja yrityksellä on jakaa hyvinvoinnista muille työnantajille?

Visma Real Estaten palveluiden toiminta varmistettu myös sähkökatkosten aikana

Sähkökatkosten vaikutukset kiinteistöihin herättävät tänä talvena paljon kysymyksiä. Myös Visman asiakkailta on tullut aiheeseen liittyviä kyselyitä. Visma Real Estaten DevOps-tiimin esimies Riku Ranta vastaa Tampuurin sekä Hausvisen järjestelmistä ja vakuuttaa, ettei palveluiden toiminnasta tarvitse olla huolissaan, sillä ne pyörivät normaalisti myös mahdollisten katkosten aikana.

Kiinteistöjen energiansäästö onnistuu helpoiten sisälämpötilaa laskemalla – muitakin toimenpiteitä tarvitaan

Energiansäästö on tämän vuoden tärkeimpiä puheenaiheita koko Suomessa ja aivan erityisesti kiinteistökentällä. Isännöitsijän opastus kiinteistöjen energiankäytössä on asukkaille merkittävä apu.

Kiinteistöala ja Visma Real estate kehittyvät yhdessä

"Etsimme salkkuumme lisää tarjottavaa” – toimitusjohtaja Juha Raitanen avaa, mihin suuntaan kiinteistöala kehittyy ja mitä se tarkoittaa Visma Real Estatelle.

Huoneistotietojärjestelmä tulee – näin mahdollistat helpon siirtymän

Huoneistotietojärjestelmän siirtymä häämöttää vuoden 2023 lopussa. Omaan siirtymään kannattaa varautua hyvissä ajoin, koska etukäteen suunniteltu prosessi helpottaa manuaalista työtä ja mahdollistaa vaivattoman siirtymän.

Avoimuus ja henkilöstön kuuleminen ovat ensiarvoisia yrityskauppatilanteessa

Yrityskaupat ovat aina ajatuksia ja tunteita herättäviä tilanteita kaikille. Miten yhdistetään kahden yrityksen työkulttuuri ja varmistetaan, että henkilöstö tulee aidosti kuulluksi? Lue Visma Real Estaten henkilöstöjohtaja Salla Arvosen vinkit aiheeseen!