Työnkuvani HR-managerina on mielenkiintoinen, laaja ja monipuolinen

Emilia Boman, HR Manager

Nimeni on Emilia Boman ja työskentelen Visma Real Estatella HR-tiimissä. Olen mukana lähes kaikessa mitä työsuhteen elinkaareen kuuluu, aina työpaikkailmoituksesta työtodistuksiin saakka. 

Ennen Visma Real Estatea olin töissä Stockmannilla 14 vuotta. Aloitin Herkusta ja ehdin tutustumaan useampaan toimipisteeseen ja tehtävään, esimerkiksi HR:n ja johdon assistentin tehtäviin, sekä monenlaisiin projekteihin.

Visma Real Estatelle päädyin 1,5 vuotta sitten, kun näin HR Directorimme Sallan jakaneen työpaikkailmoituksen Facebookissa. En voinut olla hakematta, sillä tiesin, että tehtävä olisi urani kannalta loistava tilaisuus.  Lopetinkin äitiyslomani suunniteltua aikaisemmin saatuani paikan Visma Real Estatelta HR & markkinointikoordinaattorina. Customer & People Success Managerina aloitin viime syksynä.

Isoimpana onnistumisena Visma Real Estatella koen olevan uuden perehdytysmateriaalin luominen. Onnistunut työntekijälähtöinen perehdystys hyödyttää molempia osapuolia, sekä Visma Real Estatea että aloittajaa. Materiaalin avulla pyritään tekemään aloituksesta mahdollisimman helppo ja mukava niin esimiehille kuin uudelle REAListillekin. Kehittämistyö jatkuu, mutta olemme hyvällä polulla. Perehdytys joutuikin testiin kun keväällä siirryimme kokonaan kotikonttoreille ja myös perehdytys toteutettiin etänä. Saadun palautteen perusteella, perehdytysprosessi toimi kuitenkin myös etänä hyvin!

Visma Real Estate on kannustava, välittävä ja luotettava. Täällä on kivaa olla töissä! Työnkuvani on mielenkiintoinen, laaja ja monipuolinen, jolloin oma osaamiseni karttuu jatkuvasti uusien haasteiden kautta. Aina saa apua ja tukea kun sitä tarvitsee, minkä lisäksi työkaverit ovat loistavia!

Emilia Boman, HR Manager, Visma Real Estate

Yhteystiedot