Urapolku löytyi työharjoittelun kautta

Tarmo Hiltula, Customer Success Manager

Nimeni on Tarmo Hiltula ja työskentelen Visma Real Estatella Customer & People Success Managerina. Opiskelin Turun ammattikorkeakoulussa liiketalouden tradenomiksi ja alunperin päädyinkin Real Estatelle työharjoittelun kautta. 

Koulutus ja aiempi työkokemus

Aloitettuani harjoittelun kuuluin asiakaspalvelutiimiin, jolloin työtehtäviini kuului Tampuuri ohjevideoiden teko. Harjoittelun jälkeen sain jatkaa Visma Real Estatella ja siirryin Tampuuritukeen ja työtehtäviini kuului asiakkaiden tukipyyntöjen käsittely. Sain tilaisuuden jatkaa Tampuurituesta eteenpäin nykyisiin tehtäviini ja kokonaisuudessaan olenkin ollut Visma Real Estatella pian viiden vuoden ajan. Nykyään työnkuvaani kuuluu erilaisten koulutusten pitäminen asiakkaille, sekä verkkokoulutusalustan sisällön luominen ja ylläpito. Näiden lisäksi teen satunnaisia videoprojekteja.

Käännekohtia ja kokemuksia Visma Real Estatella

Koen, että urani käännekohtiin kuuluu ehdottomasti Visma Real Estatelle tulo harjoitteluun, sillä en ollut aiemmin osannut ajatella työskenteleväni kiinteistöhallinnan puolella. Uratarina sai uuden sivun, kun toiseksi käännekohdaksi tuli siirtyminen nykyisiin työtehtäviini. Sen myötä pääsin toteuttamaan ja järjestämään koulutuksia, joita olimme esimiesten kanssa ideoineet jo useampien vuosien ajan. Tämä siirtyminen toi itselleni suurta onnistumisen tunnetta, sillä koulutuksiin liittyvien asioiden edistäminen oli ollut minulla tavoitteena Visma Real Estatella jo vuosien ajan. Muitakin onnistumisia on tässä ajassa ollut tietenkin paljon, mutta yleisesti ottaen hyvä palaute yksittäisen tehtävän tai projektin parista tuo tunteen, että on onnistunut.

Visma Real Estate on mielestäni työpaikkana suunnattoman auttavainen! Täällä huolehditaan, että meillä kaikilla työntekijöillä on hyvä olla, niin tiimiläisten kuin johdonkin toimesta. Meillä toiminta on kehittynyt näiden vuosien aikana älyttömästi ja tämän myötä myös työskentely on muuttunut sitäkin mielekkäämmäksi.

Olen itse erittäin tyytyväinen omaan uraani Visma Real Estatella, sillä tulin alunperin suorittamaan ”vain” opintojeni harjoittelujaksoa ilman sen suurempia odotuksia. Tärkein vinkki mitä olen saanut urani aikana on se, että kaikki on mahdollista, mikäli on valmis tekemään töitä asian eteen.

Tarmo Hiltula, Customer Success Manager, Visma Real Estate

Yhteystiedot